7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij Marrakech arch (70x90)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Marrakech arch (70x90) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit prachtige schilderij van een Marrakech arch neemt je zo mee Marokko in. En dat terwijl je gewoon aan je eigen eettafel of op je eigen bank kunt blijven zitten! Het kleurgebruik in dit schilderij zorgt ervoor dat je die Marokkaanse uitstraling in één keer ziet en voelt. Je waant je als het ware in het Oosten. Het laagje om het schilderij is gemaakt met tempered glass. Dit is een verhard glas dat voor extra bescherming zorgt. In onze collectie zijn meerdere schilderijen in een Oosterse stijl beschikbaar. Wil je naast dit schilderij van een Marrakech arch, nog meer aanschaffen? Kijk dan vooral eens in onze webshop. En bekijk ook onze nieuwe collectie lampen eens. Wellicht vind je iets dat perfect staat bij dit schilderij van een Marrakech arch!
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.