0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Marrakech arch (70x90)

149.95,-
Productomschrijving
Dit prachtige schilderij van een Marrakech arch neemt je zo mee Marokko in. En dat terwijl je gewoon aan je eigen eettafel of op je eigen bank kunt blijven zitten! Het kleurgebruik in dit schilderij zorgt ervoor dat je die Marokkaanse uitstraling in één keer ziet en voelt. Je waant je als het ware in het Oosten. Het laagje om het schilderij is gemaakt met tempered glass. Dit is een verhard glas dat voor extra bescherming zorgt. In onze collectie zijn meerdere schilderijen in een Oosterse stijl beschikbaar. Wil je naast dit schilderij van een Marrakech arch, nog meer aanschaffen? Kijk dan vooral eens in onze webshop. En bekijk ook onze nieuwe collectie lampen eens. Wellicht vind je iets dat perfect staat bij dit schilderij van een Marrakech arch!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Marrakech arch (70x90) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.