0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Italië (70x90)

149.95,-
Productomschrijving
Waan je even onder de Mediterraanse zon met dit schilderij. Dit schilderij van een gebied in Italië is namelijk zonnig, karakteristiek en geeft zeker een bepaalde sfeer af in jouw huis. Zeker voor de liefhebbers of de overwinteraars die naar het Zuiden vertrekken, is dit het perfecte item. Je hoeft namelijk niet meer naar de zon toe, om de zon in huis te halen. Dat doet dit schilderij van Italië wel voor je! In onze schilderijencollectie zijn meerdere schilderijen van Italië beschikbaar. Shop nu in onze webwinkel of in één van onze showrooms. En bekijk ook eens onze geheel nieuwe collectie lampen, om jouw woning nóg verder en mooier aan te kleden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Italië (70x90) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.