7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Schilderij natuur kano (80x120)

175,-
Te zien in 2 van onze 7 winkels.
Bekijk alle bezorgopties
Productomschrijving
Dit schilderij is perfect wanneer je een natuurliefhebber bent, maar ook wanneer je gewoon op zoek bent naar een prachtig schilderij. Want dit schilderij van de natuur met twee kano's in het water, is heel rustgevend. De kleuren die gebruikt zijn Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding te zien is. Je slaat twee vliegen in één klap, omdat je de lijst niet meer apart hoeft aan te schaffen. Bekijk al onze schilderijen nu in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels. In ons assortiment vind je meerdere schilderijen met het thema natuur, die mooi te combineren zijn met dit exemplaar.
Specificaties
Materiaal
Kleurcode Zwart_1110
Fysieke kenmerken
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.