0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij natuur kano (60x80)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij natuur kano (60x80) vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit schilderij is perfect wanneer je een natuurliefhebber bent, maar ook wanneer je gewoon op zoek bent naar een prachtig schilderij. Want dit schilderij van de natuur met twee kano's in het water, is heel rustgevend. De kleuren die gebruikt zijn Dit schilderij komt inclusief de zwarte lijst die op de afbeelding te zien is. Je slaat twee vliegen in één klap, omdat je de lijst niet meer apart hoeft aan te schaffen. Bekijk al onze schilderijen nu in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels. In ons assortiment vind je meerdere schilderijen met het thema natuur, die mooi te combineren zijn met dit exemplaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.