0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Schilderij Italië arena (70x90)

149.95,-
Productomschrijving
Dit schilderij van een arena in Italië is doordrongen van architectuur. Met dit schilderij aan jouw muur haal je karakter in huis. De kleuren zijn rustig en neutraal en het is daarom makkelijk om dit schilderij te combineren met verschillende kleuren muren en andere schilderijen. Over het schilderij zelf zit gehard glas. Niet alleen zorgt dat voor een chique uitstraling, het is ook nog eens extra bescherming. Ben je op zoek naar meerdere items om jouw woning te decoreren? Bekijk dan ook eens ons vernieuwde assortiment lampen. Shop dit schilderij van een arena in Italië nu in de webshop van WOONENZO of ga langs in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Schilderij Italië arena (70x90) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.