0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel hoogglans wit Mora

270,-
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 127 x 43 cm
Productomschrijving
Salontafel hoogglans wit Mora is een echte aanwinst wanneer je van hoogglans meubels houdt. De salontafel is beschikbaar in twee afmetingen. De ene rechthoekig, de ander vierkant. De vierkante salontafel is verkrijgbaar voor een kleine meerprijs, maar dan heb je ook een iets grotere salontafel. Deze salontafel hoogglans wit staat elegant in een woonkamer die heel modern is ingericht. In de serie Mora zijn veel verschillende meubels verkrijgbaar. Op die manier kun je jouw hele woning met hoogglans meubels inrichten. Of je kiest voor de complete woonkamer Mora, met vier hoogglans woonkamermeubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 43 cm
Gewicht
: 41 kg
Lengte
: 127 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 67 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel hoogglans wit Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel hoogglans wit Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.