0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kindernachtkastje Malma

79,-
  • Spaanplaat - MS_sonoma_wit - Inclusief opbergbox
Productomschrijving
Kindernachtkastje Malma is voorzien van één lade en een opbergvak. Handig wanneer je meerdere spullen wil opbergen voor je kind. Bovenop is genoeg ruimte voor een nachtlampje. Dit kindernachtkastje is zeer geschikt voor de wat oudere kinderen, het heeft namelijk een wat volwassenere look. Het kindernachtkastje is gemaakt van melamine, melamine is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Het nachtkastje is uitgevoerd met massief houten poten, in de kleurcombinatie Sonoma Eiken en wit. Deze rustieke en natuurlijke kleuren zorgen voor rust in de slaapkamer. Bekijk hier ook de complete kinderkamer Malma.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 48 cm
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Den-haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kindernachtkastje Malma.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kindernachtkastje Malma vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.