0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kindernachtkastje Malma

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kindernachtkastje Malma vind je hieronder.
Productomschrijving
Kindernachtkastje Malma is voorzien van één lade en een opbergvak. Handig wanneer je meerdere spullen wil opbergen voor je kind. Bovenop is genoeg ruimte voor een nachtlampje. Dit kindernachtkastje is zeer geschikt voor de wat oudere kinderen, het heeft namelijk een wat volwassenere look. Het kindernachtkastje is gemaakt van melamine, melamine is een harde kunststoflaag en staat bekend om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Het nachtkastje is uitgevoerd met massief houten poten, in de kleurcombinatie Sonoma Eiken en wit. Deze rustieke en natuurlijke kleuren zorgen voor rust in de slaapkamer. Bekijk hier ook de complete kinderkamer Malma.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 51 cm
Hoogte
: 48 cm
Diepte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Den-haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.