0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje London

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Het nachtkastje Londen is hét item wanneer je van veel opbergruimte houdt. Door de twee lades kun je hier namelijk meer dan genoeg spullen in kwijt. Zo hoef je in de avond of de nacht je bed niet meer uit, omdat je met dit nachtkastje alles binnen handbereik hebt. Het nachtkastje London is voorzien van twee lades in de kleur lindberg eiken. Dit geeft een knus, warm, romantisch én een landelijk tintje aan jouw slaapkamer. Wil je al jouw meubels in dezelfde stijl? Dat kan! Bekijk dan ook de complete slaapkamer London, waar dit nachtkastje onderdeel van is. De andere meubels in deze serie zijn in dezelfde kleur – lindberg eiken – uitgevoerd. En hebben ook dezelfde vormgeving. Met meubels die op elkaar aansluiten, behoud je de rust in jouw slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 50 cm
Breedte
: 51 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.