0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete slaapkamer London

875

Productomschrijving

Complete slaapkamer London bestaat uit een unieke kleurencombinatie: Lindberg Eiken en Bronze Truffel. Deze kleuren ogen warm en knus. Deze slaapkamer set is inclusief een bed, twee nachtkastjes en een kledingkast met spiegel. Het bed is ook te bestellen met een opbergbox. Op die manier creëer je extra opbergruimte in je slaapkamer, waardoor je jouw slaapkamer overzichtelijk en opgeruimd houdt. Vind je een tweepersoonsbed te groot? Geen enkel probleem. Het bed is ook verkrijgbaar (in deze set én apart) in de afmeting 140 cm, oftewel een twijfelaar. Maar ook in de afmeting 180 cm, wanneer je veel ruimte hebt en ook graag een groot bed aanschaft. Ook de kledingkast is in een grotere afmeting verkrijgbaar.

Let op: deze set is exclusief een matras en lattenbodem

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete slaapkamer London.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete slaapkamer London vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.