0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Nachtkastje grijs Togo (set van 2)

195,- 95 52% Je bespaart € 100,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 47 x 41 cm
Productomschrijving
Dit landelijke nachtkastje grijs Togo is de perfecte aanvulling op jouw slaapkamer. Zeker wanneer je het bed Togo er ook bij aanschaft. Omdat alles mooi bij elkaar past, krijg je zonder problemen een mooie stijl in jouw slaapkamer. Het nachtkastje grijs past bij heel veel soorten interieur, dus matchen met al ingerichte slaapkamers zal geen enkel probleem zijn. Omdat het nachtkastje twee lades heeft, kun je er veel in kwijt. Zo kun je bijvoorbeeld je tablet of je telefoon er in kwijt, zodat je niet wakker schrikt van het felle licht van je scherm. Maar ook tijdschriften of boeken kun je er makkelijk in bewaren. Bekijk ook eens de andere producten uit de serie Togo, zoals het bed, de complete slaapkamer, de commode of de kledingkast. Of ga voor de complete slaapkamer Togo, waar dit nachtkastje grijs onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 41
Lengte
: 47
Hoogte
: 42
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Gewicht
: 31 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje grijs Togo (set van 2).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje grijs Togo (set van 2) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.