0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Nachtkastje grijs Togo (set van 2)

95,- Adviesprijs195,- 52% Je bespaart € 100,00
  • Spaanplaat - Grey IDZ_grey - 47 x 41 cm

Productomschrijving

Dit landelijke nachtkastje grijs Togo is de perfecte aanvulling op jouw slaapkamer. Zeker wanneer je het bed Togo er ook bij aanschaft. Omdat alles mooi bij elkaar past, krijg je zonder problemen een mooie stijl in jouw slaapkamer. Het nachtkastje grijs past bij heel veel soorten interieur, dus matchen met al ingerichte slaapkamers zal geen enkel probleem zijn. Omdat het nachtkastje twee lades heeft, kun je er veel in kwijt. Zo kun je bijvoorbeeld je tablet of je telefoon er in kwijt, zodat je niet wakker schrikt van het felle licht van je scherm. Maar ook tijdschriften of boeken kun je er makkelijk in bewaren. Bekijk ook eens de andere producten uit de serie Togo, zoals het bed, de complete slaapkamer, de commode of de kledingkast. Of ga voor de complete slaapkamer Togo, waar dit nachtkastje grijs onderdeel van is.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 42
In Showroom
: Ja, Amsterdam en Den Haag
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 41
Lengte
: 47
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Nachtkastje grijs Togo (set van 2).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Nachtkastje grijs Togo (set van 2) vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.