0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Snelle levering

Complete woonkamer Nieuwegein - Wit

795 Adviesprijs1499,- 47% Je bespaart € 704,00
 • Dressoir Nieuwegein - Wit
  MDF - PS_Hoogglans_Wit - 160 x 40 cm
 • MDF - PS_Wit - 160 x 40 cm
 • Eettafel Scandinavisch Nieuwegein - Wit
  MDF - PS_Wit - 170 x 80 cm
 • MDF - PS_Wit - 140 x 80 cm
 • Salontafel Scandinavisch Nieuwegein (wit)
  MDF - PS_Wit - 107 x 46 cm
 • Tv-meubel Nieuwegein - Wit
  MDF - PS_Wit - 160 x 50 cm
 • MDF - PS_Wit - 107 x 50 cm
Productomschrijving
Deze mooie Scandinavische woonkamer is één van onze favorieten. Het is een complete set, waarmee je jouw woonkamer in één keer inricht. Zonder dat je moeite hoeft te doen alles bij elkaar te laten passen. Met een salontafel, eettafel, een dressoir en een tv-meubel zit je in één keer goed. Een woonkamer Scandinavisch stijl wordt steeds populairder. En niet zonder reden: het is strak, het is mooi en het is chic. Vind je deze woonkamer mooi, maar heeft een Scandinavisch stijl niet jouw voorkeur? We hebben deze woonkamer ook in een industriële stijl. Dezelfde meubels, andere kleurencombinaties.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Nieuwegein - Wit.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.