0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok wereldkaart

114.95,-
Productomschrijving
Deze klok met de wereldkaart er in is uniek, bijzonder en speels. Het is behalve een praktisch item, ook heel mooi en decoratief. Zo hoef je geen landkaart of wereldkaart meer aan je muur te hangen én heb je er meteen een klok bij. Het materiaal dat is gebruikt voor deze klok is ijzer, en MDF. Slijtvast en duurzaam. De klok is vrij groot en daarom ook heel geschikt om als enige decoratie aan een wand te hangen. Maar is natuurlijk ook makkelijk te combineren met andere wanddecoratie. Shop alle klokken op onze webshop of in een WOONENZO showroom. En bekijk ook zeker eens onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klok wereldkaart vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.