0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Grote wandklok Vayen

79.95,-
Productomschrijving
Met deze prachtige grote wandklok haal je een echte blikvanger in huis. Door de verweerde look in MDF zorg je voor een bepaalde uitstraling. En omdat de robuuste klok met zwarte wijzers zo is uitgevoerd, krijg je meteen een industriële, 'raw' look in jouw woning. Omdat de wandklok zo groot is heb je verder ook niets nodig aan je wand. Deze klok alleen is al voldoende! De grote wandklok Vayen is 80 cm bij 80 cm en 5 cm diep. Zoek je toch nog meer wanddecoratie, of zoek je iets dat geweldig bij deze grote wandklok staat? Bekijk dan ook zeker eens onze groot assortiment schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Grote wandklok Vayen vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.