0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klok met tandwielen hout

94.95,-
Productomschrijving
Deze klok met tandwielen is uitgevoerd in hout. Het mooie daaraan is dat dit item dus heel geschikt is voor veel soorten interieurs. Hout sluit namelijk perfect aan op een landelijk interieur, maar een klok met tandwielen zorgt voor een wat industriële uitstraling aan jouw woning. Omdat de materialen of onderdelen van de klok blootgesteld lijken te liggen. Deze klok met tandwielen is uitgevoerd in hout met een koperen kleur. Uniek, maar ook heel stoer. Het materiaal waaruit deze klok bestaat is MDF, wat heel slijtvast en dus zeer duurzaam is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 80 cm
Breedte
: 80 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klok met tandwielen hout vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.