0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Kledingkast zwart Kronach

425,-

Productomschrijving

Kledingkast zwart Kronach is een chique en decadente kast. Door de schuifdeuren kun je deze kledingkast overal neerzetten, zelfs pal naast jouw bank of andere meubels. Aan de binnenkant zit zwart matglas. Door de donkere kleuren geeft dit een unieke uitstraling, omdat de meeste kasten neutraal zijn uitgevoerd. Deze kledingkast zwart is dus een echte blikvanger. Daarnaast komt deze kledingkast met twee gratis legplanken en twee gratis roedes. Extra legplanken zijn bij te bestellen, mocht je niet genoeg hebben aan een uitgebreid hanggedeelte en bovenin een opbergfunctie. De legplanken zijn hier te vinden. Kijk wel goed welke legplanken je precies moet hebben. Bij de productomschrijving staat beschreven welke planken bij welke kledingkast horen. Kledingkast zwart Kronach is een echte blikvanger voor in jouw slaapkamer!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 210 cm
Gewicht
: 165 kg
Breedte
: 218 cm
Diepte
: 59 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast zwart Kronach .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast zwart Kronach vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.