0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoekkast Alabama

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoekkast Alabama vind je hieronder.
Productomschrijving
De mooie hoekkast Alabama past zoals de naam al zegt perfect in de hoek van jouw slaapkamer. Op die manier bespaar je niet alleen ruimte door deze ongebruikte hoek in te vullen, maar creëer je ook meer opbergruimte. Ideaal wanneer je deze hoek in jouw slaapkamer niet kunt gebruiken of normaliter niet gebruikt. Het ideale aan hoekkast Alabama is dat je deze linksom en rechtsom kunt monteren. Zo bepaal je zelf waar het lange/grote gedeelte van de kast komt. Hoef je dus geen rekening te houden met hoe jouw slaapkamer is ingedeeld! En je kunt - wanneer je jouw slaapkamer anders wil indelen - de onderdelen omwisselen. Zo creëer je in een handomdraai een compleet andere slaapkamer! De hoekkast Alabama is uitgerust met dempers. Dit softclose systeem zorgt ervoor dat de deuren rustig dicht gaan. Goed voor de duurzaamheid! Bij deze kledingkast zijn legplanken en roedes inbegrepen. Je betaalt dus niets extra om jouw kleding op te kunnen hangen of neer te kunnen leggen! Shop deze hoekkast nu snel en veilig, of neem een kijkje bij onze andere kasten.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 237 cm
Breedte
: 194 cm
Hoogte
: 228 cm
Diepte
: 54 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den-haag
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.