0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kledingkast Toronto

895,- 595 34% Je bespaart € 300,00
  • Spaanplaat - MS_wellington_oak - 230 x 62 cm
Productomschrijving
De prachtige en unieke kledingkast Toronto is een echte blikvanger in jouw slaapkamer. Met deze kledingkast, bestaande uit zes spiegelpanelen, kun je niet alleen jouw outfit van top tot teen zien, maar je haalt ook een ideale opberger in huis. De kledingkast is namelijk voorzien van een standaard indeling, waar je dus géén meerprijs voor betaalt. Je krijgt dan verschillende legplanken en roedes, zodat je meteen van je kast gebruik kan maken. Zo kun je jouw kleding ook makkelijk sorteren. De kledingkast Toronto is ook perfect voor een 'haar kant/zijn kant', omdat de indeling symmetrisch is. Bekijk deze kast in één van onze woonwinkels of shop online.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 230 cm
Gewicht
: 225 kg
Hoogte
: 215 cm
Diepte
: 62 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kledingkast Toronto.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kledingkast Toronto vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.