0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Compleet kinderbed Heidi

550

Productomschrijving

Het kinderbed Concreet met kast bestaat uit:

- 1x kast B308 x D52 cm x H205 cm
- 1x bed L204 x L100 x H50 cm
- 1x onderlade L198 x B93 x H18 cm

Het bed is gemaakt van spaanplaat en is alleen leverbaar in de kleurencombinatie eiken met wit en zwart. Naast een comfortabele slaapplek, is er onder een lade aanwezig voor logees of u kunt eventueel de extra lade gebruiken om spullen op te bergen.

De kasten bieden voldoende opbergruimte voor kleding, accessoires, boeken etc. Zowel aan de rechterzijde als aan de linkerzijde vindt er een kast plaats met een draaideur. Aan de rechterzijde en linkerzijde vindt er een hanggedeelte plaats met daaronder een lade. Bovenin vindt er 2 kasten plaats met 4 draaideuren met daaronder 3 opbergvakken.

LET OP! Exclusief matras en lattenbodem!
Lattenbodem en matrasmaat: 90 x 200 cm

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 101 cm
Hoogte
: 205 cm
Gewicht
: 186 kg
Breedte
: 308 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Compleet kinderbed Heidi.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Compleet kinderbed Heidi vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.