0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete kinderkamer Fairy

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Fairy vind je hieronder.
Productomschrijving
Complete kinderkamer Fairy is een echte meisjeskamer voor peuters en kleuters. Deze schattige, lieflijke meisjeskamer bestaat uit een eenpersoonsbed (exclusief lattenbodem of matras), een kledingkast en een nachtkastje. Omdat deze kinderkamer zo leuk is, zal jouw kindje geen moeite meer hebben met naar bed gaan! De commode Fairy en het bureau die op de foto zichtbaar zijn, zijn niet bij de set prijs inbegrepen. Deze kun je er eventueel wel los bij bestellen. Zo maak je de kinderkamer-set compleet in dezelfde stijl. En kan jouw kindje slapen, knutselen en alle spulletjes opbergen in haar slaapkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
:
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.