0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Trondheim

249,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken/Zwarteiken - 158 x 41 cm
Productomschrijving
Dit mooie, industriële tv-meubel is industrieel en robuust. Het tv-meubel Trondheim bestaat uit drie vakken en één lade. Zo heb je veel opbergruimte en plek voor apparatuur. Omdat het tv-meubel op poten staat is er minder stofophoping en kun je makkelijk poetsen onder het meubel. Naast dit prachtige en handige tv-meubel zijn er meerdere meubels beschikbaar in deze industriële serie. Zoals een vitrinekast, eettafel, dressoir en een salontafel. We hebben ook een complete woonkamer geselecteerd voor je, zodat je alle meubels in dezelfde serie kunt aanschaffen, voor een mooie prijs. Shop dit tv-meubel nu online of in een van de woonwinkels van WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 59 cm
Breedte
: 158 cm
Gewicht
: 46,5 kg
Diepte
: 41,5 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Koopjeshoek
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Trondheim.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Trondheim vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.