0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Schoenenkast Vestiaire

125

Productomschrijving

Schoenenkast Vestiaire is heel handig om in een hal of gang te plaatsen. Deze schoenenkast heeft namelijk ook een kapstok, een legplank bovenin, een spiegel, een kleine lade onderin en een lade om de schoenen in op te bergen. Deze schoenenkast heeft het dus allemaal. Daarnaast is de kast te leveren in een houtkleur en in het wit. Zo past deze schoenkast bij een modern én een landelijk interieur. Heel handige schoenenkast ook om sleutels en tassen aan op te hangen. Zo heb je alles bij de hand en op één plek. Heb je liever alleen een kapstok? Dat kan, kijk dan bij ons assortiment kapstokken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 200 cm
Gewicht
: 31 kg
Breedte
: 98 cm
Diepte
: 26 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.