0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Mora

475,-
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 220 x 50 cm
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 165 x 50 cm
Productomschrijving
Dressoir Mora is afkomstig uit Italië en is gemaakt door vakmanschap. Dit mooie dressoir hoogglans is een echte blikvanger en is heel stijlvol in een woonkamer. Het dressoir heeft twee deuren met legplanken, voor de wat grotere apparaten of spullen. De drie lades in het midden zorgen ervoor dat je kleine spullen makkelijker op kunt bergen. Dit dressoir is in twee afmetingen beschikbaar. Voor een meerprijs van €60,- is dressoir Mora leverbaar in 220 cm breed. Op die manier heb je nóg meer opbergruimte. In de serie Mora zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo kun je jouw hele woonkamer inrichten met hoogglans meubels, die allemaal perfect bij elkaar passen. Kijk hier voor de hele collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 94 kg
Breedte
: 220 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.