0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dressoir Papillon

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Papillon vind je hieronder.
Productomschrijving
Dit houten dressoir heeft veel opbergruimte en is daarom ideaal voor iemand met veel spullen. Dressoir Papillon is een echte eyecatcher. Dit dressoir zal meteen opvallen! Daarnaast heeft het een lang en breed blad, waardoor je ook leuke schalen, lampen of accessoires uit kunt stallen op je dressoir. Omdat het een houten dressoir is, krijg je meteen dat chique en tevens plattelands gevoel in je woonkamer. Een landelijke woonkamer is heel knus en gezellig en met dit dressoir maak je dat helemaal af natuurlijk! In de collectie ‘Papillon’ zijn er meerdere meubels verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 189 cm
Hoogte
: 89 cm
Diepte
: 48 cm
Gewicht
: 75 kg
Te bekijken?
: Ja, in Den Haag, Eindhoven & Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.