0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Devine

450,-
  • Spaanplaat - MS_Barnwood - 180 x 45 cm
Productomschrijving
Het prachtige dressoir Devine komt uit de populaire industriële woonserie Devine. Dressoir Devine bestaat uit twee grote vakken en drie lades. Dat zorgt voor genoeg opbergruimte, zodat je jouw woonkamer of eetkamer netjes en opgeruimd houdt. Het dressoir is uitgevoerd met metalen poten en handgrepen. En daarnaast ook met softclose. Een systeem dat ervoor zorgt dat jouw kastjes niet dichtklappen, maar dat ze rustig dicht gaan. Dit zorgt voor een langere levensduur. In de woonserie Devine zijn verschillende andere meubels beschikbaar. Je kunt ook - met extra voordeel - kiezen voor een combinatie van deze producten als complete woonkamer Devine. Shop nu online of kom langs in een van de WOONENZO woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 180 cm
Gewicht
: 74 kg
Diepte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 79 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Devine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.