0
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Hoogslaper met kast Game

340

Productomschrijving

Hoogslaper met kast Game is behalve speels, ook heel handig en praktisch. Er zit namelijk een uitschuifbaar bureau aan en twee lades in. Zeker voor de wat kleinere kinderslaapkamers is dit een ideale oplossing. Het trapje is makkelijk te gebruiken, dus ook wat jongere kindjes kunnen in deze hoogslaper met kast gaan slapen. Het trapje kan zowel aan de linkerzijde als aan de rechterzijde van het bed bevestigd worden. Uitgevoerd in de kleur wit, wat zorgt voor veel rust in de slaapkamer. Zodat jouw kind in alle rust kan gaan slapen. De grepen zijn zilverkleurig en gemaakt van kunststof. Inclusief bodemplaat, exclusief matras van 90 x 200 cm. Kijk bij ons assortiment matrassen, voor het juiste matras bij deze hoogslaper met kast.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 95 cm
Hoogte
: 98 cm
Gewicht
: 80 kg
Lengte
: 205 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoogslaper met kast Game.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Hoogslaper met kast Game vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.