0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Courtrai

450,-
Productomschrijving
Zoek je een eettafel met een rustieke en natuurlijke look, dan is de eettafel Courtrai een musthave voor jou. Het design van deze eettafel is uniek, omdat er in het bovenblad twee kleuren zijn gebruikt. De lengte van deze eettafel is 190 cm. Wat groot genoeg is voor zes tot acht personen. Heb je dus vaak eters over de vloer of heb je gewoon een groot gezin? Dan is deze eettafel heel geschikt voor jou! Wil je al jouw meubels in dezelfde stijl en hetzelfde design? Bekijk dan ook eens onze complete woonkamers en kijk zeker ook eens naar de complete woonkamer Courtrai, waar deze eettafel onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 100 cm
Hoogte
: 77 cm
Lengte
: 190 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Courtrai .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Courtrai vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.