0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eetkamerbank Florida

100

Productomschrijving

Eetkamerbank Florida is perfect voor een landelijk, Scandinavisch of modern interieur. Het ideale is dat deze eetkamerbank in een set van twee komt. Zo ben je voor 100 euro meteen klaar. Twee eetkamerbanken voor zo’n lage prijs. Waar vind je dat nog?! De kleurencombinatie van deze eetkamerbank is Pearl White met Woodcorn Grey. Dit straalt rust uit en geeft een natuurlijk karakter aan de woning, omdat deze combinatie zeer neutraal oogt. Met deze twee eetkamerbanken weet je zeker dat je meubels in huis haalt die weinig mensen hebben, zo uniek! Deze eetkamerbanken staan heel mooi bij eettafel Florida. Shop deze hier en maak je set compleet.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Breedte
: 134 cm
Diepte
: 33 cm
Gewicht
: 27 kg

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Florida .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Florida vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.