0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerbank Florida

100,-
Productomschrijving
Eetkamerbank Florida is perfect voor een landelijk, Scandinavisch of modern interieur. Het ideale is dat deze eetkamerbank in een set van twee komt. Zo ben je voor 100 euro meteen klaar. Twee eetkamerbanken voor zo’n lage prijs. Waar vind je dat nog?! De kleurencombinatie van deze eetkamerbank is Pearl White met Woodcorn Grey. Dit straalt rust uit en geeft een natuurlijk karakter aan de woning, omdat deze combinatie zeer neutraal oogt. Met deze twee eetkamerbanken weet je zeker dat je meubels in huis haalt die weinig mensen hebben, zo uniek! Deze eetkamerbanken staan heel mooi bij eettafel Florida. Shop deze hier en maak je set compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Breedte
: 134 cm
Diepte
: 33 cm
Gewicht
: 27 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Florida .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Florida vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.