0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerbank Florida

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Florida vind je hieronder.
Productomschrijving
Eetkamerbank Florida is perfect voor een landelijk, Scandinavisch of modern interieur. Het ideale is dat deze eetkamerbank in een set van twee komt. Zo ben je voor 100 euro meteen klaar. Twee eetkamerbanken voor zo’n lage prijs. Waar vind je dat nog?! De kleurencombinatie van deze eetkamerbank is Pearl White met Woodcorn Grey. Dit straalt rust uit en geeft een natuurlijk karakter aan de woning, omdat deze combinatie zeer neutraal oogt. Met deze twee eetkamerbanken weet je zeker dat je meubels in huis haalt die weinig mensen hebben, zo uniek! Deze eetkamerbanken staan heel mooi bij eettafel Florida. Shop deze eettafel hier en maak je set compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Breedte
: 134 cm
Diepte
: 33 cm
Gewicht
: 27 kg
Hoogte
: 45 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.