0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eetkamerbank Florida

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Florida vind je hieronder.
Productomschrijving
Eetkamerbank Florida is perfect voor een landelijk, Scandinavisch of modern interieur. Het ideale is dat deze eetkamerbank in een set van twee komt. Zo ben je voor 100 euro meteen klaar. Twee eetkamerbanken voor zo’n lage prijs. Waar vind je dat nog?! De kleurencombinatie van deze eetkamerbank is Pearl White met Woodcorn Grey. Dit straalt rust uit en geeft een natuurlijk karakter aan de woning, omdat deze combinatie zeer neutraal oogt. Met deze twee eetkamerbanken weet je zeker dat je meubels in huis haalt die weinig mensen hebben, zo uniek! Deze eetkamerbanken staan heel mooi bij eettafel Florida. Shop deze hier en maak je set compleet.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 27 kg
Hoogte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag
Breedte
: 134 cm
Diepte
: 33 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.