0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eetkamerbank Nana

195,-
Productomschrijving
Eetkamerbank Nana is een subtiele, maar comfortabele bank voor aan de eettafel. De serie Nana is uitgevoerd met stiksels in de zitting en leverbaar in stof. De kleur grijs gaat bij alle eettafels, van licht hout, tot donker en zelfs wit. Omdat het zo’n neutrale kleur is, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw eetkamer een drukke bedoeling wordt. Je kunt ervoor kiezen twee eetkamerbanken aan een eettafel te zetten, of de eetkamerbank te combineren met twee of drie eetkamerstoelen. Bekijk ook de bijpassende eetkamerbank en de eetkamerstoelen van de serie Nana.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 46 cm
Zitdiepte
: 46 cm
Diepte
: 46 cm
Zithoogte
: 47 cm
Lengte
: 140 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Nana.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Nana vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.