0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eetkamerbank Nana

215,-
Productomschrijving
Eetkamerbank Nana is een subtiele, maar comfortabele bank voor aan de eettafel. De serie Nana is uitgevoerd met stiksels in de zitting en leverbaar in stof. De kleur grijs gaat bij alle eettafels, van licht hout, tot donker en zelfs wit. Omdat het zo’n neutrale kleur is, hoef je je geen zorgen te maken dat jouw eetkamer een drukke bedoeling wordt. Je kunt ervoor kiezen twee eetkamerbanken aan een eettafel te zetten, of de eetkamerbank te combineren met twee of drie eetkamerstoelen. Bekijk ook de bijpassende eetkamerbank en de eetkamerstoelen van de serie Nana.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 46 cm
Zitdiepte
: 46 cm
Diepte
: 46 cm
Zithoogte
: 47 cm
Lengte
: 140 cm
Hoogte
: 47 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eetkamerbank Nana.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eetkamerbank Nana vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.