0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoirspiegel Eva

299,- 239 21% Je bespaart € 60,00
Productomschrijving
Deze mooie dressoirspiegel past perfect bij het dressoir Eva en de gehele collectie Eva. De omlijning is gemaakt in dezelfde kleuren en met dezelfde materialen als deze serie. De dressoirspiegel is groot genoeg om een statement item te zijn in een grote woonkamer. Maar heeft natuurlijk ook een praktische functie. Deze mooie dressoirspiegel is ook ideaal voor andere hoogglans meubels en woonkamers. Kijk voor onze hele collectie spiegels, dressoirspiegels en decoratiespiegels hier.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoirspiegel Eva.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Eva vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.