0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoirspiegel Eva

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Eva vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie dressoirspiegel past perfect bij het dressoir Eva en de gehele collectie Eva. De omlijning is gemaakt in dezelfde kleuren en met dezelfde materialen als deze serie. De dressoirspiegel is groot genoeg om een statement item te zijn in een grote woonkamer. Maar heeft natuurlijk ook een praktische functie. Deze mooie dressoirspiegel is ook ideaal voor andere hoogglans meubels en woonkamers. Kijk voor onze hele collectie spiegels, dressoirspiegels en decoratiespiegels hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 82 cm
Breedte
: 180 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.