1
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Papillon

575,-
Productomschrijving
Dit houten dressoir heeft veel opbergruimte en is daarom ideaal voor iemand met veel spullen. Dressoir Papillon is een echte eyecatcher. Dit dressoir zal meteen opvallen! Daarnaast heeft het een lang en breed blad, waardoor je ook leuke schalen, lampen of accessoires uit kunt stallen op je dressoir. Omdat het een houten dressoir is, krijg je meteen dat chique en tevens plattelands gevoel in je woonkamer. Een landelijke woonkamer is heel knus en gezellig en met dit dressoir maak je dat helemaal af natuurlijk! In de collectie ‘Papillon’ zijn er meerdere meubels verkrijgbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 75 kg
Hoogte
: 89 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 48 cm
Breedte
: 189 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Papillon.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Papillon vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.