0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Bologna

995,- 730 27% Je bespaart € 265,00
Productomschrijving
Dit donker houten dressoir is echt een van onze favorieten. En dat is niet voor niets. Dit dressoir is van fantastische kwaliteit en niet alleen dat. Het is ook nog eens een lust voor het oog. Zet hier een industriële bank naast, of juist een moderne. Het maakt niets uit, dit dressoir staat namelijk naast alles! Door het gebruik van donker materiaal, krijgt dit dressoir een chique, dure uitstraling. Met een mooi groen accessoire, zal dit dressoir er helemaal uitspringen in jouw woonkamer!

Ben je ook fan van deze stijl? Kijk dan naar andere meubels van deze set, zoals onze tv-meubel Bologna.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 89 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 189/219/247 cm
Gewicht
: 61/68/75 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.