0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Amsterdam

370,-
Productomschrijving
Dit mooie industriële dressoir zal een echte blikvanger zijn in jouw woning. Dressoir Amsterdam is stoer en toch ook chic. Het dressoir heeft twee deuren en daarnaast drie diepe lades. Door de zwarte grepen krijgt dit dressoir iets ‘extra’s’. Alle lades zijn voorzien van een soft close systeem. Hierdoor sluiten ze zachtjes, waardoor er minder snel slijtagesporen ontstaan en het dressoir langer mee zal gaan. Ook handig wanneer je kinderen hebt, die dus niet meer met de deurtjes kunnen smijten. Het bovenblad van dit dressoir is zeer geschikt om een mooie lamp, vaas of andere accessoires op te zetten, om zo jouw woning leuk en persoonlijk aan te kleden. Het dressoir is ook beschikbaar in de combinatie met de complete woonkamer, met salontafel, tv-meubel en eettafel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41 cm
Hoogte
: 83 cm
Breedte
: 186 cm
In Showroom
: Ja, in Eindhoven, Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.