0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Amsterdam met dressoir

895,-
 • Tv-meubel Amsterdam
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 185 cm
 • Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 130 cm
 • Salontafel industrieel Amsterdam
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 125 x 67 cm
 • Dressoir Amsterdam
  Spaanplaat - ST_Donker_Eiken - 186 x 83 cm
Productomschrijving
Is een industrieel en robuust design jouw ideaal? Dan is de complete woonkamer Amsterdam, in stijl de musthave voor jou. Een industriële woonkamer kenmerkt zich door een wat stoerder of ruigere uitstraling. En veel gebruik van (donker) hout en metaal. Deze woonkamerset heeft het allemaal! Omdat dit wel een vrij rustige industriële woonkamer is, is deze woonkamer niet moeilijk aan te kleden. Je kunt er beide kanten mee op: met felle of neon kleuren, of juist wat rustigere pasteltinten. Alle lades van deze industriële woonkamer hebben een soft close systeem. Dit betekent dat ze langzaam vanzelf dicht gaan. Zo zul je nooit luide klappen horen wanneer je per ongeluk te hard met een lade zou schuiven. Door de combinatie van donker hout en zwart krijgt jouw interieur meteen een industriële look. Een industrieel interieur is makkelijk te combineren met verschillende (felle) kleuren. Maak het af met mooie accessoires, kussens of leuke en unieke spiegels. Deze complete woonkamer-set bestaat uit een eettafel, salontafel, tv-meubel en een dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Tilburg, Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Amsterdam met dressoir.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Amsterdam met dressoir vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.