0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Design bureau Oracle

170

Productomschrijving

Design bureau Oracle is super modern, strak en uitgevoerd in hoogglans. Er is een variant in grijs met wit en één in zwart met wit. Dit bureau kan eventueel ook gebruikt worden als normaal bureau, omdat dit meubel voldoende opbergruimte heeft. Maar het is ook een statement item. Met dit design bureau is jouw kantoor of werkruimte meteen super professioneel. Aan de linkerzijde zit een kastje voorzien van een lade, waar je ook weer spullen in en op kunt zetten. En aan de rechterzijde drie legplanken. Hier kun je al jouw werkspullen ook nog op kwijt. Tevens beschikt dit design bureau over een verhoging op het bovenblad, zodat je ook daar spullen kunt stallen. Wanneer je dus veel werkgereedschap/gerei hebt, is dit het ideale bureau. Bekijk ook eens onze bureaustoelen om jouw werkruimte helemaal af te stylen!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 140 cm
Diepte
: 55 cm
Hoogte
: 91 cm
Gewicht
: 44 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.