0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Nieuwegein - Wit

795,- Adviesprijs1499,- 47% Je bespaart € 704,00
 • Dressoir Nieuwegein - Wit
  MDF - PS_Hoogglans_Wit - 160 x 40 cm
 • MDF - PS_Wit - 160 x 40 cm
 • Eettafel Scandinavisch Nieuwegein - Wit
  MDF - PS_Wit - 170 x 80 cm
 • MDF - PS_Wit - 140 x 80 cm
 • Salontafel Scandinavisch Nieuwegein (wit)
  MDF - PS_Wit - 107 x 46 cm
 • Tv-meubel Nieuwegein - Wit
  MDF - PS_Wit - 107 x 50 cm
Productomschrijving
Deze mooie Scandinavische woonkamer is één van onze favorieten. Het is een complete set, waarmee je jouw woonkamer in één keer inricht. Zonder dat je moeite hoeft te doen alles bij elkaar te laten passen. Met een salontafel, eettafel, een dressoir en een tv-meubel zit je in één keer goed. Een woonkamer Scandinavisch stijl wordt steeds populairder. En niet zonder reden: het is strak, het is mooi en het is chic. Vind je deze woonkamer mooi, maar heeft een Scandinavisch stijl niet jouw voorkeur? We hebben deze woonkamer ook in een industriële stijl. Dezelfde meubels, andere kleurencombinaties.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Nieuwegein - Wit.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.