0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Complete woonkamer Den Haag met eettafel 180 cm

1515,-
Productomschrijving
De complete woonkamer Den Haag is de ultieme woonkamer voor iemand die van de industriële woonstijl houdt. Én bij iemand die behoefte heeft aan een grote eettafel. Deze woonserie komt namelijk met een eettafel van 180 cm. Groot genoeg voor zes of zelfs acht stoelen. Daarnaast zit er bij de woonserie Den Haag, net zoals bij al onze woonseries, een dressoir, tv-meubel en salontafel inbegrepen. Met een complete woonkamer ben je ervan verzekerd dat al jouw meubels perfect bij elkaar passen. En dat straalt een zekere rust uit in jouw woning.
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Den Haag met eettafel 180 cm.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Den Haag met eettafel 180 cm vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.