0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Complete woonkamer Den Haag met eettafel 180 cm

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Den Haag met eettafel 180 cm vind je hieronder.
Productomschrijving
De complete woonkamer Den Haag is de ultieme woonkamer voor iemand die van de industriële woonstijl houdt. Én bij iemand die behoefte heeft aan een grote eettafel. Deze woonserie komt namelijk met een eettafel van 180 cm. Groot genoeg voor zes of zelfs acht stoelen. Daarnaast zit er bij de woonserie Den Haag, net zoals bij al onze woonseries, een dressoir, tv-meubel en salontafel inbegrepen. Met een complete woonkamer ben je ervan verzekerd dat al jouw meubels perfect bij elkaar passen. En dat straalt een zekere rust uit in jouw woning.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.