0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Commodespiegel Mary

60,-
Productomschrijving
De commodespiegel Mary is uitgevoerd in dezelfde stijl, kleuren en materialen als de complete slaapserie Mary. Op deze manier past de commodespiegel perfect in deze slaapkamer en behoud je de rust in de slaapkamer. Omdat deze woonserie is uitgevoerd in hoogglans wit, geeft dit een hotel-look aan jouw slaapkamer. Hoogglans wit is namelijk subtiel, zorgt voor rust, maar geeft ook een elegante uitstraling aan je slaapkamer. Combineer de commodespiegel Mary met de commode, of schaf de losse onderdelen van deze woonserie aan en stijl de commodespiegel hiermee. Shop deze spiegel nu online of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 9 kg
Breedte
: 80 cm
Hoogte
: 60 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Commodespiegel Mary.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Commodespiegel Mary vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.