0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkruk Elvia

45,-

Productomschrijving

Barkruk Elvia is elegant en modern. Deze in hoogte verstelbare barkruk kun je dus helemaal aanpassen naar eigen wens. Zit je liever hoger of liever wat lager? Alles kan. De hoogte van de barkruk is verstelbaar tot 80 cm. De barkruk Elvia is voorzien van een chromen voet met voetensteun, waar je jouw voeten op kunt laten rusten. Op die manier ontlast je jouw lichaam. De zitting is gemaakt van kunststof en is leverbaar in de kleuren hoogglans zwart, wit en grijs. De neutrale kleuren dus. Deze passen altijd bij jouw bartafel, kookeiland of keuken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 33 cm
Hoogte
: 60/80 cm
Breedte
: 40 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkruk Elvia vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.