0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Nieuwegein - Wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze strakke Scandinavische barkast is een mooie aanvulling op jouw woonkamer of eetkamer. Het design is subtiel en de barkast zorgt voor veel extra opbergruimte. Natuurlijke materialen en eenvoudige vormen kenmerken een Scandinavisch design. Neutrale tinten zorgen ook voor rust in de woning. Minimalisme kan zeker stijlvol zijn! En dat laat deze barkast zien. Door het design hoog op de poten, kun je makkelijk poetsen onder de kast. En oogt jouw woning opener. Deze barkast heeft vier 'vakken' met genoeg opbergruimte voor serviesgoed, glazen of ander keukengerei. Barkast Nieuwegein is ook verkrijgbaar als industriële barkast. Hetzelfde design, andere materialen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 107 cm
Hoogte
: 134 cm
Diepte
: 40 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.