0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Nieuwegein - Wit

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze strakke Scandinavische barkast is een mooie aanvulling op jouw woonkamer of eetkamer. Het design is subtiel en de barkast zorgt voor veel extra opbergruimte. Natuurlijke materialen en eenvoudige vormen kenmerken een Scandinavisch design. Neutrale tinten zorgen ook voor rust in de woning. Minimalisme kan zeker stijlvol zijn! En dat laat deze barkast zien. Door het design hoog op de poten, kun je makkelijk poetsen onder de kast. En oogt jouw woning opener. Deze barkast heeft vier 'vakken' met genoeg opbergruimte voor serviesgoed, glazen of ander keukengerei. Barkast Nieuwegein is ook verkrijgbaar als industriële barkast. Hetzelfde design, andere materialen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 107 cm
Hoogte
: 134 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.