0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Barkast Flair

765,-
Productomschrijving
Industriële barkast Flair is stoer en ook speels. Deze barkast past goed in een donker en een chic interieur. Omdat de kast is uitgevoerd in donkerhout, geeft het jouw woonkamer een dure uitstraling. De barkast is inclusief softclose ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten. Zo hoor je geen klap wanneer je de lade sluit en gaan de lades ook langer mee. Wat ook een groot voordeel is, is dat deze kast gemonteerd bij jou thuis wordt geleverd. Zo zit je nooit met de angst dat je deze barkast niet in elkaar krijgt. Fan van deze barkast? Dan is complete woonkamer Flair wellicht ook iets voor jou!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 100 kg
Hoogte
: 160 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 120 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Barkast Flair .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Flair vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.