0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
Industriële barkast Flair is stoer en ook speels. Deze barkast past goed in een donker en een chic interieur. Omdat de kast is uitgevoerd in donkerhout, geeft het jouw woonkamer een dure uitstraling. De barkast is inclusief softclose ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten. Zo hoor je geen klap wanneer je de lade sluit en gaan de lades ook langer mee. Wat ook een groot voordeel is, is dat deze kast gemonteerd bij jou thuis wordt geleverd. Zo zit je nooit met de angst dat je deze barkast niet in elkaar krijgt. Fan van deze barkast? Dan is complete woonkamer Flair wellicht ook iets voor jou!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
Hoogte
: 160 cm
Diepte
: 50 cm
Gewicht
: 100 kg
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.