0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Barkast Flair

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Flair vind je hieronder.
Productomschrijving
Industriële barkast Flair is stoer en ook speels. Deze barkast past goed in een donker en een chic interieur. Omdat de kast is uitgevoerd in donkerhout, geeft het jouw woonkamer een dure uitstraling. De barkast is inclusief softclose ladegeleiders zodat de lades makkelijk en subtiel sluiten. Zo hoor je geen klap wanneer je de lade sluit en gaan de lades ook langer mee. Wat ook een groot voordeel is, is dat deze kast gemonteerd bij jou thuis wordt geleverd. Zo zit je nooit met de angst dat je deze barkast niet in elkaar krijgt. Fan van deze barkast? Dan is complete woonkamer Flair wellicht ook iets voor jou!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 160 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 120 cm
Gewicht
: 100 kg
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.