0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Flair

1815
 • Tv-meubel Flair
  Spaanplaat - mxf_Mumbai - 175 x 50 cm
 • Salontafel Flair
  Spaanplaat - mxf_Mumbai - 135 x 67 cm
 • Dressoir Flair
  Spaanplaat - mxf_Mumbai - 220 x 50 cm

Productomschrijving

De woonkamerset Flair is een woonkamer met een industriële uitstraling, uitgevoerd met aluminum handgrepen. De combinatie van donker hout met metaal, zorgt ervoor dat jouw woonkamer in één klap industrieel wordt. Heb je voor de rest niet eens decoratie of bakstenen muren nodig! Als dit een stijl is waar je van houdt, dan zouden wij Flair absoluut aanraden. Het is niet voor niets een van onze favorieten. Deze woonkamerset is zoals alle andere woonkamersets gemaakt van melamine; dit betekent krasvrij en nagenoeg onbreekbaar. De woonkamerset is alleen leverbaar in de kleur Mumbai. De woonkamerset Flair is uitgevoerd met softclose en wordt gemonteerd geleverd. Super handig dus! Niet alleen de prijs scheelt je geld, ook het feit dat deze woonkamerset niet gemonteerd hoeft te worden, zorgt ervoor dat je niet meer in de buidel hoeft te tasten. Deze woonkamer is ideaal om aan te kleden met leuke accessoires.

Let op! Alleen de metalen poten moeten eronder gemonteerd worden. Al onze complete woonkamer-sets bestaan uit een tv-meubel, salontafel, eettafel en dressoir.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Flair.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Flair vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.