0
Nieuwe woonwinkel geopend in Den Haag
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Complete woonkamer Flair

1815
  • Eettafel Flair
    Spaanplaat - mxf_Mumbai - 190 x 90 cm
  • Spaanplaat - mxf_Mumbai - 160 x 90 cm
  • Dressoir Flair
    Spaanplaat - mxf_Mumbai - 220 x 50 cm

Productomschrijving

De woonkamerset Flair is een woonkamer met een industriële uitstraling, uitgevoerd met aluminum handgrepen. De combinatie van donker hout met metaal, zorgt ervoor dat jouw woonkamer in één klap industrieel wordt. Heb je voor de rest niet eens decoratie of bakstenen muren nodig! Als dit een stijl is waar je van houdt, dan zouden wij Flair absoluut aanraden. Het is niet voor niets een van onze favorieten. Deze woonkamerset is zoals alle andere woonkamersets gemaakt van melamine; dit betekent krasvrij en nagenoeg onbreekbaar. De woonkamerset is alleen leverbaar in de kleur Mumbai. De woonkamerset Flair is uitgevoerd met softclose en wordt gemonteerd geleverd. Super handig dus! Niet alleen de prijs scheelt je geld, ook het feit dat deze woonkamerset niet gemonteerd hoeft te worden, zorgt ervoor dat je niet meer in de buidel hoeft te tasten. Deze woonkamer is ideaal om aan te kleden met leuke accessoires.

Let op! Alleen de metalen poten moeten eronder gemonteerd worden. Al onze complete woonkamer-sets bestaan uit een tv-meubel, salontafel, eettafel en dressoir.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Amsterdam)

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Flair.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Flair vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.