0
Woonwinkels open tijdens Tweede Pinksterdag!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Kinderkast Game

195,-
Productomschrijving
Kinderkast Game is een subtiele, rustieke en rustige kledingkast. Wel zo prettig voor op een kinderslaapkamer. Je wil natuurlijk dat je kind helemaal tot rust komt en dat gaat wel lukken met het meubilair van de collectie ‘Game’. Naast een kinderkast, zijn er ook een kinderbed en een nachtkastje beschikbaar in dezelfde stijl. Deze zijn in één keer aan te schaffen als complete kinderkamer Game. Daarnaast is ook de commode Game er om de slaapkamer als geheel af te maken. Deze tweedeurs kledingkast is uitgevoerd in Accacia gecombineerd met mat witte deuren en zilverkleurige grepen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 61 kg
Breedte
: 89 cm
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Game .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderkast Game vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.