0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Kinderkast Game

195

Productomschrijving

Kinderkast Game is een subtiele, rustieke en rustige kledingkast. Wel zo prettig voor op een kinderslaapkamer. Je wil natuurlijk dat je kind helemaal tot rust komt en dat gaat wel lukken met het meubilair van de collectie ‘Game’. Naast een kinderkast, zijn er ook een kinderbed en een nachtkastje beschikbaar in dezelfde stijl. Deze zijn in één keer aan te schaffen als complete kinderkamer Game. Daarnaast is ook de commode Game er om de slaapkamer als geheel af te maken. Deze tweedeurs kledingkast is uitgevoerd in Accacia gecombineerd met mat witte deuren en zilverkleurige grepen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 180 cm
Gewicht
: 61 kg
Breedte
: 89 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Kinderkast Game .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Kinderkast Game vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.