0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Witte kledingkast Crato

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte kledingkast Crato vind je hieronder.
Productomschrijving
Witte kledingkast Crato is uitgevoerd met schuifdeuren en voorzien van een grote spiegel. Deze kledingkast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kijk dus goed wat in en bij jouw slaapkamerinterieur past. Deze schuifdeuren is ideaal wanneer je geen grote ruimte hebt en zoveel mogelijk meubels in een slaapkamer moet zetten. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openklappende kastdeuren. Witte kledingkast Crato is daarnaast ook leverbaar in de kleuren eiken en grijs. Als dit een kledingkast naar jouw smaak is, kun je dus zelf kiezen welke kleur het beste bij jouw slaapkamer past. Kijk daarvoor op onze website, in de serie Crato. Wite kledingkast Crato komt met een standaard indeling, wat betekent dat je geen meerprijs betaalt voor twee legplanken en twee roedes. Voor extra legplanken verwijzen wij je door naar de legplanken. Deze kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit en past uitstekend in een strak ingericht interieur. Kijk bij het toevoegen van legplanken goed naar de afmetingen. Zo heb je bij 261 en 175 cm legplanken van 87,5 cm nodig. En bij 218 cm heb je legplanken van 109 cm nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 261 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.