0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Witte kledingkast Crato

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte kledingkast Crato vind je hieronder.
Productomschrijving
Witte kledingkast Crato is uitgevoerd met schuifdeuren en voorzien van een grote spiegel. Deze kledingkast is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kijk dus goed wat in en bij jouw slaapkamerinterieur past. Deze schuifdeuren is ideaal wanneer je geen grote ruimte hebt en zoveel mogelijk meubels in een slaapkamer moet zetten. Je hoeft namelijk geen rekening te houden met openklappende kastdeuren. Witte kledingkast Crato is daarnaast ook leverbaar in de kleuren eiken en grijs. Als dit een kledingkast naar jouw smaak is, kun je dus zelf kiezen welke kleur het beste bij jouw slaapkamer past. Kijk daarvoor op onze website, in de serie Crato. Wite kledingkast Crato komt met een standaard indeling, wat betekent dat je geen meerprijs betaalt voor twee legplanken en twee roedes. Voor extra legplanken verwijzen wij je door naar de legplanken. Deze kledingkast heeft een ruime opbergcapaciteit en past uitstekend in een strak ingericht interieur. Kijk bij het toevoegen van legplanken goed naar de afmetingen. Zo heb je bij 261 en 175 cm legplanken van 87,5 cm nodig. En bij 218 cm heb je legplanken van 109 cm nodig.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 261 cm
Hoogte
: 210 cm
Diepte
: 59 cm
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.