0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Wit bureau Aryan

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wit bureau Aryan vind je hieronder.
Productomschrijving

Wit bureau Aryan is subtiel en neutraal en ideaal wanneer je een kleine ruimte hebt. Dit bureau valt namelijk niet enorm op, maar heeft wel genoeg opbergruimte. Je zou dit wit bureau zelfs kunnen gebruiken als een dressoir. De twee lades zijn handig voor boeken, laptops of schrijfgereedschap. Het wit bureau Aryan is ook nog beschikbaar in licht eiken. De hoogglans variant zorgt voor een modern tintje, terwijl het licht eiken bureau iets heel warms en landelijks uitstraalt. Je kunt dus zelf bepalen welke stijl het beste bij jouw interieur past. Bekijk ook eens onze bureaustoelen, om jouw kantoor of ruimte compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 120 cm
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 75 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.