0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wit bureau Aryan

215,-
Productomschrijving

Wit bureau Aryan is subtiel en neutraal en ideaal wanneer je een kleine ruimte hebt. Dit bureau valt namelijk niet enorm op, maar heeft wel genoeg opbergruimte. Je zou dit wit bureau zelfs kunnen gebruiken als een dressoir. De twee lades zijn handig voor boeken, laptops of schrijfgereedschap. Het wit bureau Aryan is ook nog beschikbaar in licht eiken. De hoogglans variant zorgt voor een modern tintje, terwijl het licht eiken bureau iets heel warms en landelijks uitstraalt. Je kunt dus zelf bepalen welke stijl het beste bij jouw interieur past. Bekijk ook eens onze bureaustoelen, om jouw kantoor of ruimte compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Nee
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 120 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wit bureau Aryan vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.