0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Wit bureau Aryan

195,-
Productomschrijving

Wit bureau Aryan is subtiel en neutraal en ideaal wanneer je een kleine ruimte hebt. Dit bureau valt namelijk niet enorm op, maar heeft wel genoeg opbergruimte. Je zou dit wit bureau zelfs kunnen gebruiken als een dressoir. De twee lades zijn handig voor boeken, laptops of schrijfgereedschap. Het wit bureau Aryan is ook nog beschikbaar in licht eiken. De hoogglans variant zorgt voor een modern tintje, terwijl het licht eiken bureau iets heel warms en landelijks uitstraalt. Je kunt dus zelf bepalen welke stijl het beste bij jouw interieur past. Bekijk ook eens onze bureaustoelen, om jouw kantoor of ruimte compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 40 cm
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 120 cm
In Showroom
: Nee
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.