0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Wandlamp zwart Elia

34.95,-
Productomschrijving
De stoere en industriële wandlamp zwart Elia is perfect als je een beetje verlichting nodig hebt in een hoek van je woning. Deze wandlamp zorgt namelijk voor genoeg verlichting, maar zal niet te overheersend zijn in jouw interieur. Toch is het design perfect voor een wat robuustere woonstijl. Dat komt door de metalen ombouw. Een leuk detail is het lederen bandje dat de lamp ‘vast’ lijkt te houden. Je kunt er voor zorgen dat een deel van de peer te zien is, maar je kunt natuurlijk ook een wat kleiner peertje er in draaien. De wandlamp zwart Elia komt uit de serie Elia. In deze lampenserie zijn meerdere lampen beschikbaar. Zo kun je al jouw verlichting in hetzelfde design aanschaffen. Bekijk al onze lampen online en neem zeker eens een kijkje in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 13 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 13 cm
Hoogte
: 13 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Wandlamp zwart Elia.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wandlamp zwart Elia vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.