0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Wandkast Star

99,-
Productomschrijving
Wandkast Star is behalve een heel praktisch meubel, ook een heel mooi meubel. Deze wandkast is verdeeld in tien vakken. Genoeg ruimte dus om dingen in op te bergen of uit te stallen. Je accessoires kunnen heel makkelijk tentoongesteld worden. Dit meubel is er vooral ter decoratie. Je kunt bovenop zelfs nog planten plaatsen. Maar ook fotolijstjes, vazen, boeken of een leuke verzameling zijn leuk om hierin te plaatsen. Door de verschillende groottes van de vakken of boxen, geeft dit een speels tintje aan je woonkamer, slaapkamer of keuken. Nog op zoek naar decoratie om deze wandkast mee op te vullen? Kijk dan eens bij onze accessoires.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 27 kg
Hoogte
: 170 cm
Diepte
: 24 cm
Breedte
: 85 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Wandkast Star vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.