0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Vitrinekast Segur

295,-
Productomschrijving
Een vitrinekast is een heel mooie aanvulling op jouw woonkamer of eetkamer. Je kunt er extra opbergruimte mee creëren, of jouw persoonlijke spullen in uitstallen. Zodat je er altijd naar kunt kijken. Vitrinekast Segur is zeker ook een aanwinst voor jouw woning. Met deze vitrinekast haal je ‘the best of both worlds’ in huis. Namelijk een vitrinekast waarin je spullen kunt opbergen én dingen kunt etaleren. Onderin de kast is de deur namelijk dicht, maar bovenin is de deur van glas. De kleur Champagne Oak geeft ook iets chics en elegants aan jouw vitrinekast. In de serie Segur zijn meerdere meubels beschikbaar. Kijk ook eens naar de complete woonkamer Segur.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 64 kg
Breedte
: 93 cm
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 175 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Segur vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.