0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Segur

295,-

Productomschrijving

Een vitrinekast is een heel mooie aanvulling op jouw woonkamer of eetkamer. Je kunt er extra opbergruimte mee creëren, of jouw persoonlijke spullen in uitstallen. Zodat je er altijd naar kunt kijken. Vitrinekast Segur is zeker ook een aanwinst voor jouw woning. Met deze vitrinekast haal je ‘the best of both worlds’ in huis. Namelijk een vitrinekast waarin je spullen kunt opbergen én dingen kunt etaleren. Onderin de kast is de deur namelijk dicht, maar bovenin is de deur van glas. De kleur Champagne Oak geeft ook iets chics en elegants aan jouw vitrinekast. In de serie Segur zijn meerdere meubels beschikbaar. Kijk ook eens naar de complete woonkamer Segur.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Gewicht
: 64 kg
Breedte
: 93 cm
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 175 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Segur .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Segur vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.