0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Segur

325,-
  • Spaanplaat - DE_Champagne_oak
Productomschrijving
Een vitrinekast is een heel mooie aanvulling op jouw woonkamer of eetkamer. Je kunt er extra opbergruimte mee creëren, of jouw persoonlijke spullen in uitstallen. Zodat je er altijd naar kunt kijken. Vitrinekast Segur is zeker ook een aanwinst voor jouw woning. Met deze vitrinekast haal je ‘the best of both worlds’ in huis. Namelijk een vitrinekast waarin je spullen kunt opbergen én dingen kunt etaleren. Onderin de kast is de deur namelijk dicht, maar bovenin is de deur van glas. De kleur Champagne Oak geeft ook iets chics en elegants aan jouw vitrinekast. In de serie Segur zijn meerdere meubels beschikbaar. Kijk ook eens naar de complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 64 kg
Breedte
: 93 cm
Diepte
: 42 cm
Hoogte
: 175 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Segur .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Segur ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.