0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Samir

750,- 625 17% Je bespaart € 125,00
Productomschrijving
Deze prachtige vitrinekast is een echte eyecatcher. Vitrinekast Samir is behalve praktisch, ook nog eens heel mooi. Je kunt deze kast dus neerzetten als blikvanger in jouw woonkamer, of als opbergruimte. Door de verschillende vakken, kun je genoeg kwijt in deze vitrinekast. En door de open vakken heb je ook plek om jouw spullen uit te stallen. Ben je trots op een foto, vaas of misschien wel zelfgemaakte decoratie? Deze etaleer je mooi in de vitrinekast Samir! Bekijk ook eens de andere producten uit de serie Samir. Zo kun je alle meubels mooi afgestemd op elkaar aanschaffen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 185 cm
Diepte
: 50 cm
Breedte
: 84 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Samir.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Samir vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.