0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Nieuwegein (ééndeurs)

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Productomschrijving
Deze vitrinekast heeft invloeden van een industrieel design en is perfect voor ieder interieur. Vitrinekast Nieuwegein matcht door de rustige en industriële uitstraling makkelijk met andere meubels. Het kan goed bij een modern interieur als eyecatcher, of juist bij een industrieel interieur, om heel je woonkamer volgens dezelfde stijl in te richten. Omdat de kast zo compact is past hij bijna overal tussen en neemt hij dus niet veel plek in beslag. Door de mooie zwarte glazen kun je decoratie uitstallen en krijgt je woonkamer of eetkamer meteen die chique uitstraling. In de serie Nieuwegein is ook een complete woonkamer verkrijgbaar. Dan heb je meteen alle meubels in dezelfde stijl in huis!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 53 cm
Hoogte
: 197 cm
Diepte
: 40 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.