0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Vitrinekast Devine

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Devine vind je hieronder.
Productomschrijving
De mooie dichte vitrinekast Devine is uitgevoerd met een softclose systeem. Dit zorgt voor een lange levensduur van dit prachtige meubel, omdat de deuren niet dicht klappen, maar rustig dicht gaan. De industriële vitrinekast Devine is onderdeel van de gehele woonserie Devine. Je kunt deze vitrinekast ook aanschaffen naast een complete woonkamer. Zo heb je álle woonkamermeubels in dezelfde stijl en uitvoering. De vitrinekast is uitgevoerd met metalen grepen, drie lades en een groot vak met planken. En omdat alles achter dichte deurtjes is, ziet jouw woonkamer er sowieso opgeruimd uit! Shop dit prachtige industriële meubel in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Hoogte
: 188 cm
Diepte
: 45 cm
Gewicht
: 70 kg
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.