0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Devine

370,-
  • Spaanplaat - MS_Barnwood
Productomschrijving
De mooie dichte vitrinekast Devine is uitgevoerd met een softclose systeem. Dit zorgt voor een lange levensduur van dit prachtige meubel, omdat de deuren niet dicht klappen, maar rustig dicht gaan. De industriële vitrinekast Devine is onderdeel van de gehele woonserie Devine. Je kunt deze vitrinekast ook aanschaffen naast een complete woonkamer. Zo heb je álle woonkamermeubels in dezelfde stijl en uitvoering. De vitrinekast is uitgevoerd met metalen grepen, drie lades en een groot vak met planken. En omdat alles achter dichte deurtjes is, ziet jouw woonkamer er sowieso opgeruimd uit! Shop dit prachtige industriële meubel in de webshop of ga langs in één van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den haag en Eindhoven
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 70 kg
Hoogte
: 188 cm
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Devine vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.