0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Courtrai

445,-
Productomschrijving
Deze vitrinekast is uniek door het design. Zo'n buffetkast vind je namelijk bijna nergens! Het design bestaat uit verschillende open en dichte vakken en lades. Je kunt dus decoratie-items of persoonlijke spullen uitstallen, maar ook opbergen. Zo heb je de perfecte mix van een vitrinekast als praktisch opbergmeubel en kast ter decoratie. Door de kleurencombinatie is deze buffetkast een goede mix van industrieel en landelijk. En is deze mooi te decoreren met lichte én donkere spullen. Deze vitrinekast is onderdeel van de woonserie Courtrai: een van onze persoonlijke favorieten, omdat je er zoveel kanten mee op kunt. Shop de vitrinekast nu in de webwinkel of in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 73 cm
Diepte
: 40 cm
Hoogte
: 182 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Courtrai.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Courtrai ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.